Applicatieontwerp en -onderhoud

20 jaar ervaring tot uw beschikking

De wereld van applicaties groeit razendsnel. ICT Business Partners heeft meer dan twintig jaar ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van applicaties. Wij bezoeken regelmatig seminars en volgen opleidingen om onze kennis op peil te houden.

Wij werken met verschillende ontwikkelingsplatformen. Voor Windows gebruiken we omgevingen zoals Microsoft Visual Studio C++/C#, Delphi RAD Studio en andere ondersteunende software. Sommige engineers maakten de ontwikkeling van de IBM iSeries mee en anderen komen uit een Java omgeving of werkten in de industriële automatisering.

Maatwerk versus standaardpakket
Door onze up-to-date vakkennis krijgt u altijd een gedegen advies. Kiest u voor een standaardpakket, een maatwerkoplossing of een combinatie daarvan? 

Het grootste voordeel van een standaardpakket is de lage aanschafprijs. Het nadeel is dat zo’n pakket niet bij een ieders wensen aansluit. Vaak worden zelfs bedrijfsprocessen aangepast aan de werkwijze van het pakket.

Veel standaardpakketten bieden de mogelijkheid tot het inbouwen van verschillende componenten. Ook kan er soms een eigen functionaliteit worden ontwikkeld. Dit is echter bewerkelijk, aangezien het programma na een software-update deze ‘vreemde’ onderdelen niet herkent. 

Maatwerk
Wanneer een standaardpakket geen optie is, kunnen wij een maatwerkoplossing voor u ontwerpen. Op die manier kan aan vrijwel elke wens worden voldaan. De korte termijn investering is logischerwijs hoger dan bij een standaardpakket. Daarnaast vergt het ontwikkelen enige tijd. Daarentegen kunt u vaak langer met maatwerk toe. Het pakket kan continu worden aangepast aan veranderde omstandigheden. Wij bekijken samen op welke manier u het meeste rendement kunt behalen.

Neem contact op