Media Info Groep drie maal zo groot met invoeren bedrijfssysteem

Media Info Groep drie maal zo groot met invoeren bedrijfssysteem

Media Info Groep drie maal zo groot met invoeren bedrijfssysteem

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT Business Partners om zo binnen enkele jaren een forse groei door te maken. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Mediamonitoring is waar Media Info Groep heel goed in is. Dat begon ooit eens met het monitoren van gedrukte media. Kranten en nieuwsbrieven werden met de hand doorgelezen. Relevante informatie werd uitgeknipt en doorgestuurd naar klanten. Met het groeiende aantal artikelen per dag was dat een arbeidsintensief en kostbaar proces geworden. Om concurrerend te blijven was een omslag noodzakelijk.

Er was niets bestaands op de markt om het proces te automatiseren. Het moest worden bedacht en gemaakt. Het is een omvangrijke klus om artikelen in te scannen en voor software leesbaar te maken. Hoe kom je er dan achter waar een artikel over gaat? Als dat is gelukt, hoe presenteer je die gegevens aan je klanten? De auteursrechtenorganisaties willen heldere rapportages over wat je doorgestuurd hebt. Kortom: een complexe uitdaging welke ICT Business Partners graag aan gaat!

Door automatisering van deze stappen kon Media Info Groep sneller, nauwkeuriger en flexibeler haar klanten bedienen. Het gevolg was een enorme toename in het aantal diensten en klanten! Men scant nu niet alleen printmedia maar ook RTV, internet en social media. Dit is nu alleen maar mogelijk doordat deze automatiseringsslag is gemaakt.

Benieuwd of zo’n aanpak ook voor u kan werken?

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten