Applicatieontwerp en -onderhoud

Standaardpakketten
Het grootste voordeel van een standaardpakket is de lage aanschafprijs. Het nadeel is dat zo’n pakket niet bij een ieders wensen aansluit. Vaak worden bedrijfsprocessen aangepast aan de werkwijze van het pakket.

Werken met een standaardpakket biedt vaak veel functionaliteit voor een aantrekkelijke prijs, echter is ze wel voor iedereen beschikbaar en kan dat uw concurrentiepositie verzwakken.

Veel standaardpakketten bieden de mogelijkheid tot het inbouwen van verschillende componenten. Daarin kan dan eigen functionaliteit worden ontwikkeld. Hierbij moet worden gezorgd dat het programma nog steeds software-updates ondersteund.

Combinatie met maatwerk
Wanneer een standaardpakket niet volledig aan uw eisen voldoet, kunnen wij een maatwerkoplossing voor u ontwerpen. Op die manier kan aan vrijwel elke wens worden voldaan. Het ontwikkelen kost enige tijd, maar dan werkt u met software die beter bij uw processen aansluit en minder overhead eist. De software kan continu worden aangepast aan veranderde omstandigheden van uw business. Wij bekijken samen op welke manier u het meeste rendement uit uw ICT investeringen kunt behalen.

Door onze up-to-date vakkennis krijgt u altijd een gedegen advies. Kiest u voor een standaardpakket, maatwerk of een combinatie daarvan?

Ervaring
De wereld van applicaties groeit razendsnel. ICT Business Partners heeft gedegen kennis van architectuur en een sterk track record in  research en development. Wij bezoeken regelmatig seminars en volgen opleidingen om onze kennis op peil te houden.

Wij werken met verschillende ontwikkelingsplatformen. Voor Windows gebruiken we omgevingen zoals Microsoft Visual Studio C++/C#, Delphi RAD Studio en andere ondersteunende software. Verder hebben wij ruime ervaring met Java omgevingen en industriële automatisering.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten