Mobile Apps ontwikkeling

Mobile Apps zijn de toekomst!
Een mobiele App moet een gemak brengen, belangrijke functionaliteit bieden, tijd of geld besparen, informeren, entertainen of een unieke dienst bieden. Met andere woorden: succesvolle Apps leveren voor gebruiker en bedrijf één of meerdere voordelen op.

Als uw (potentiële) klanten uw App downloaden is het belangrijk dat ze ontdekken dat deze veel toegevoegde waarde heeft. Dan is het een goede investering.

U kunt uzelf afvragen welke middelen u nodig heeft om een App aantrekkelijk te maken. De Apps die het beste presteren, zijn Apps die mensen keer op keer openen. Gewoon omdat er steeds iets nieuws te beleven is. Dat betekent dat zowel de App als de inhoud regelmatig moeten updaten.

Nut?
Dit is een belangrijke vraag bij de beslissing voor het ontwikkelen van een App. De investering in App-ontwikkeling kan aanzienlijk zijn. Sommige App’s hebben als doel om geld te genereren uit het gebruik. Onderzoek wijst uit dat gebruikers maar in beperkte mate bereid zijn voor een App te betalen. Een App heeft vaak tot doel om (potentiële) klanten van informatie te voorzien bijvoorbeeld als een opvolger van de traditionele “mijn omgeving”. Dat is een slimme manier om klanten te binden. Zo verdient de App zichzelf op een andere manier terug.

Het is belangrijk om goed in kaart te brengen wat het doel is van de App en investeer niet meer dan nodig, maar zeker ook niet minder!

Voorbeeld
Een voorbeeld van een door ICT Business Partners ontwikkelde app vindt u hier.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten