Mobile Apps ontwikkeling

Mobile Apps zijn de toekomst!

Een mobiele App moet een gemak brengen, belangrijke functionaliteit bieden, tijd of geld besparen, informeren, entertainen of een unieke dienst bieden. Met andere woorden: succesvolle Apps leveren voor de gebruiker één of meerdere voordelen op.

Een App wordt, net als een website vijftien jaar geleden, gezien als een statussymbool. Oftewel, een soort ‘ik heb een App, dus ik besta’. Pas wel op! Dat effect op de naamsbekendheid van je bedrijf kan ook negatief uitpakken. Vooral wanneer (potentiële) klanten je App downloaden en vervolgens ontdekken dat deze totaal geen toegevoegde waarde heeft. Zonde van de investering.

Je moet jezelf afvragen of je bedrijf de middelen heeft om een App aantrekkelijk te maken. De Apps die het beste presteren, zijn Apps die mensen keer op keer openen. Gewoon omdat er steeds iets nieuws te beleven is. Dat betekent dat je zowel de App als de inhoud regelmatig moet updaten.

Wat ben je ermee van plan?

Dit is een belangrijke vraag bij de beslissing voor het ontwikkelen van een App. De investering in App-ontwikkeling kunnen uiteenlopen van enkele honderden tot duizenden euro’s. Het is niet altijd noodzakelijk om dat geld één op één terug te verdienen bij de verkoop ervan. Immers, wanneer je App tot doel heeft om (potentiële) klanten van informatie te voorzien, dan is dat een slimme manier om klanten te binden. Zo verdient de App zichzelf op een andere manier terug.

Denk goed na over wat je doel is van de App en investeer niet meer dan nodig, maar zeker ook niet minder!

Voorbeeld
Een voorbeeld van een door ICT Business Partners ontwikkelde app vindt u hier.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten