BillSplit mobile app gelanceerd!

Begin november 2014 heeft ICT Business Partners een nieuwe mobile app gelanceerd genaamd: Bill Split. Deze is ontwikkeld voor het Windows Phone platform.

Verdeel simpel de kosten na een dagje weg
Stel, je bent een dag gezellig op stap geweest met vrienden of relaties. Na afloop wil je alle kosten eerlijk delen met elkaar. Dan is het een hele opgave om dat goed uit te rekenen. Met BillSplit heb je werkelijk in een handomdraai de verdeling van kosten op een rij.

Hoe werkt BillSplit?
Je kan op een simpele wijze een betaalde rekening invoeren en aangeven welke personen er aan mee betaald hebben en welke nog niet. Uiteraard is het mogelijk om meerdere rekeningen achter elkaar toe te voegen. BillSplit geeft dan vanzelf een overzicht van wie nog een bedrag tegoed heeft van wie. Onderlinge betalingen worden zo effici├źnt mogelijk bepaald middels een geavanceerd algoritme. Het is direct bij te houden wanneer een bedrag voldaan is. Kortom: zo is het snel en makkelijk geregeld.

Geïnteresseerd? Gebruik BillSplit nu gratis!
Klik hier om de app te bekijken in de Windows Phone Store.
Of zoek in de Windows Phone Store onder apps op ‘BillSplit’ en let op dit logo –>

Wil u zelf een mobile app laten maken?

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten