Proces automatisering

100 jaar ervaring* tot uw beschikking

Applicatieontwikkeling is één van de pijlers van onze onderneming. Wij hebben ruime ervaring op verschillende ontwikkelingsplatformen. Wat betreft Windows Programming, maken wij gebruik van Delphi, Microsoft Visual Studio C++/C# en andere ondersteunende software. Onze kennis houden wij op peil met erkende opleidingen en we volgen relevante seminars. Een bittere noodzaak, in deze steeds sneller ontwikkelende branche.

Ook op het IBM platform hebben wij onze sporen verdiend. Wij hebben de ontwikkeling van de S/36, S/38 naar AS/400 meegemaakt en verder, met alle conversieslagen die dat met zich meebracht. Op het gebied van applicatieontwikkeling hebben wij ons in de afgelopen decennia sterk ontwikkeld.

Kort gezegd, kijken wij nergens meer van op. Deze rust en zekerheid stelt ons in staat om elk project te ontleden tot de essentie en te komen tot een adequate, no-nonsense oplossing. 

Standaard oplossingen die zich aanpassen aan uw wensen en eisen

Dicht bij de standaard blijven is belangrijk in geval dat er aanpassingen of updates nodig zijn. Het belemmert echter meer als een organisatie zich moet aanpassen aan de software in plaats van omgekeerd. Het uitgangspunt volgens ons is dat het systeem een positief rendement oplevert. 

Neem contact op

 

*) 100 jaar ervaring is van alle consultants bij elkaar opgeteld