Wie zijn wij?

ICT Business Partners is opgericht door ervaren ICT professionals met meer dan twintig jaar ervaring in ontwerp en realisatie van automatiseringssystemen. Wij werken samen met een netwerk van partners in binnen- en buitenland, die zich hebben bewezen in de markt.

ICT Business Partners is wat haar naam al zegt; uw Business Partner voor ICT. Wij helpen onze klanten om middels automatisering meer rendement uit hun onderneming te halen. Wij hebben hiervoor de benodigde bedrijfskundige- én automatiseringskennis in huis. Een absolute must bij het bereiken van het hoofddoel van ICT; het verbeteren van het bedrijfsresultaat.

Onze missie

Bouwen aan duurzame samenwerking en actief werken aan het vergroten van de waarde van uw onderneming. Dat is onze missie. Wij hebben aandacht voor uw zaak. Met enthousiasme, doorzettingsvermogen en doortastendheid werken wij samen met onze relaties aan systemen waar u wat aan heeft. Wij denken écht met u mee. Ons bedrijf biedt u net iets meer. Beter doordacht. Degelijker. Resultaat gericht. We zijn dan ook trots op ons bedrijf.

Kwaliteit is bij ons gewoon standaard.

Over de oprichters

ICT Business Partners werd opgericht door Erwin Wester en Paul Kroeb. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij grote en succesvolle werkgevers was voor hen de tijd gekomen om kennis en ervaring vanuit een zelfstandige onderneming aan een grotere verscheidenheid van opdrachtgevers te gaan aanbieden.

Portfolio

Kennis van bedrijfsprocessen én technische oplossingen, dat is voor onze klanten de doorslaggevende reden om gebruik te maken van de diensten van ons bedrijf.

  • Voor Achmea maakten wij een productiestraat voor het vervaardigen van een uniform pensioenoverzicht en gecertificeerde zorgpolissen.
  • Voor de grootste mediascreening organisatie van Nederland realiseerden wij het volledige productiesysteem en leverden een totaaloplossing.
  • Voor Canon Europa ontwikkelden wij het warehouse managementsysteem en de douane- en logistieke administratiesoftware.
  • De datastromen voor de CRM applicatie voor de Pearle en Eye Wish opticiens werden door ons gebouwd en verbeterd. Klanten worden met BI technieken voorzien van ratings die marketinguitingen aansturen.
  • Voor de belangrijkste toeleverancier van de Europese automobielindustrie leverden wij de internet- en netwerkbeveiliging op basis van Cisco en McAfee technologie.
  • Voor een dochter van de voormalige PTT Post, ontwikkelden wij een online documentverwerkingsproces voor een snellere en efficiëntere tracking van postpakketten.
  • Wij leveren serversystemen voor de ondersteuning van de volledige kantoorautomatisering voor diverse bedrijven (Netwerk, beveiliging en front office applicaties.

Maatschappelijk georiënteerd en geëngageerd

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een open sfeer, waarin enthousiasme en doorzettingsvermogen maar ook zeker inleving in anderen belangrijk is. In het hedendaagse leven lijkt vooral techniek een steeds belangrijkere rol te gaan spelen, maar automatisering is toch zeker mensenwerk, voor en door mensen.

Wij vinden onze leefomgeving belangrijk en zien in ons werk ook een mogelijkheid om bij te dragen aan een mooiere en nog betere wereld. Een eenvoudig realiseerbaar én economisch verantwoord voorbeeld hiervan is ons green datacenter concept en verder mogelijkheden tot energiebesparing op de werkplek.

De wereld is een nog te voltooien bouwwerk.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten