Onshore automatiseren voordeliger voor Onderdelenwinkel.nl

Onshore automatiseren voordeliger voor Onderdelenwinkel.nl

Offshoring onvoordeliger dan Onshore automatiseren voor Onderdelenwinkel.nl

Onderdelenwinkel.nl nam contact op met ICT Business Partners om een offshore traject te helpen begeleiden. Het resultaat pakte echter geheel anders en zeer voordelig uit.

Onderdelenwinkel.nl verkoopt duizenden verschillende witgoedonderdelen via de website. Om al deze producten correct weer te geven met de juiste omschrijving, afbeelding en prijs was een hels karwei. De informatie kwam van diverse bronnen in vele formaten. Het was heel veel handwerk om dit goed te krijgen en houden. Van meerdere partijen had men te horen gekregen dat automatiseren niet kon. Vandaar dat er gezocht werd om het werk ‘Offshore’ te laten uitvoeren.

Na een haalbaarheidsonderzoek kwam ICT-BP met een ander voorstel, want handwerk blijft foutgevoelig, traag en duur. Het idee: toch automatiseren! Met het volle geloof erin en een goede samenwerking is ons dat gelukt. Dit heeft een groot voordeel opgeleverd voor Onderdelenwinkel.nl.

De producten zijn nu veel beter vindbaar via de zoekmachines omdat optimalisatie hiervoor meegenomen is in de geautomatiseerde opzet. Het assortiment kon zelfs uitgebreid worden. De (loon)kosten bleven zo beperkt wat goed is voor het eindrendement. Het resultaat is een aanzienlijke bedrijfsgroei.

Is dit een herkenbaar scenario voor u?

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten