Cloud integratie voor uw organisatie

Fabrikanten van hardware, software en diensten buitelen over elkaar om ons te overtuigen vandaag nog de hele boel op z’n kop te zetten.

Bij u, en velen met u, gaat het om betrouwbare en betaalbare IT-zaken die je helpen je bedrijfsdoelen te behalen. Dat is de kern. Betrouwbaarheid – daar gaat het allemaal om. Het simpele feit dat je infrastructuur verplaatst naar een locatie buiten je bedrijfspand genaamd ‘cloud’, zorgt voor extra schakels en bottlenecks – minder betrouwbaar dus.

Het opslaan van documenten in de cloud stelt hogere eisen aan de internetverbinding omdat bestanden up en down moeten. Een standaard verbinding heeft vaak een hogere downloadsnelheid en een lagere uploadsnelheid.

En wat gebeurt er als de verbinding wegvalt of wanneer het datacenter een technisch probleem krijgt?

Dit zijn slechts enkele zaken die u mee moet wegen bij een transitie naar de cloud. U krijgt te maken met diverse partijen die allemaal op hun eigen vlak invloed hebben op het succes of falen van de transitie naar de cloud. U heeft daarom behoefte aan een onafhankelijke partij die uw belangen behartigt, u goed adviseert en de feitelijke transitie kan begeleiden.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten