Cross-platform koppelingen

In de wereld van vandaag zijn er veel (cloud) applicaties en SAAS systemen beschikbaar en in gebruik. Het koppelen van die producten kan een uitdagende klus zijn. Hoe communiceert uw systeem naadloos van het ene naar het andere? En hoe is uw data overal consistent beschikbaar, zodat dubbel beheer en fouten worden voorkomen en rapportages het noodzakelijke managementinzicht geven? Onze ervaren vakmensen denken slim met u mee en lossen dit probleem op. Een praktijkvoorbeeld vindt u hier.

Dataconversies
Uw database is een waardevolle bron van informatie. Wanneer u over gaat naar een nieuw systeem, wilt u uiteraard dat alle gegevens foutloos over gaan. Dit zelf handmatig doen, is een tijdrovende en kostbare klus. ICT Business Partners heeft hier veel ervaring mee. Wij bieden u een snelle en pasklare oplossing.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten