Proces automatisering

Meerdere standaardoplossingen worden met elkaar gekoppeld om een unieke oplossing te verkrijgen die aan de gestelde doelen van de betreffende business case voldoet. Het uitgangspunt is dat het systeem een positief rendement voor uw bedrijf oplevert.

Procesautomatisering is één van de pijlers van onze onderneming. Wij hebben ruime ervaring op verschillende ontwikkelingsplatformen. Wat betreft Windows programming, maken wij gebruik van Microsoft Visual Studio C++/C# en andere ondersteunende software. Onze kennis houden wij op peil met erkende opleidingen en we volgen relevante seminars. Een bittere noodzaak, in deze steeds sneller ontwikkelende branche.

Op het gebied van applicatieontwikkeling hebben wij ons in de afgelopen decennia sterk ontwikkeld. Zie voor een praktijkvoorbeeld deze case studie waarin wij het genereren van zorgpolissen automatiseren.

Kort gezegd, kijken wij nergens meer van op. Deze rust en zekerheid stelt ons in staat om elk project te ontleden tot de essentie en te komen tot een adequate, no-nonsense oplossing.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten