SharePoint werkt! Deel en ontvang informatie efficiënt

SharePoint werkt! Deel en ontvang informatie efficiënt

SharePoint werkt!

SharePoint is de fase van alleen een intranet- en documentmanagement systeem zijn voorbij. Het is volgens ons op volle sterkte gekomen en doet zijn naam eer aan. Het draait nu echt om het efficiënt delen en ontvangen van informatie.

Tegenwoordig komt er een overvloed aan informatie op talrijke manieren op ons af. Dit maakt mensen minder productief aangezien men lang naar informatie moet zoeken, steeds afgeleid wordt, dingen dubbel doen etc. Bij een goede opzet van SharePoint is daar veel winst mee te halen. Wij bij ICT Business Partners zijn zelf gestart door het in te zetten als klantportaal. Door SharePoint te koppelen met bijvoorbeeld ons incidentensysteem, blijven onze klanten altijd 24×7 op de hoogte zonder dat iemand van ons daar een extra handeling voor hoeft te verrichten.

Standaard heeft SharePoint al veel functionaliteit in zich, maar soms is er net iets meer nodig. Het mooie is dat uitbreiding volgens eigen wensen heel gemakkelijk gaat. Er zijn kleine applicaties (webparts) voor te maken zodat het volledig aansluit op uw behoeften. ICT Business Partners adviseert u graag over de mogelijkheden die SharePoint biedt voor het verhogen van uw bedrijfsrendement.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten