Webapplicaties en -designs

Soorten en Maten
Van eenmanszaak tot multinational: elke onderneming heeft tegenwoordig een website. Van een aantal eenvoudige pagina’s tot websites met een eigen webshop met een flinke database erachter. Wat u ook wenst, wij kunnen het voor u inrichten. Op een manier waarop uzelf eenvoudig informatie kunt toevoegen of wijzigen.

Denkt u ook aan interne bedrijfsprocessen die door middel van intranet web applicaties eenvoudig in te voeren zijn. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van standaard technologie maar ook maatwerk oplossing is denkbaar of een combinatie.

Selfservice portals
U wilt dat uw klanten dag en nacht uw product of dienst kunnen afnemen? En dat zij op elk moment van de dag een vraag kunnen stellen of een opmerking kunnen plaatsen? Dat kan met behulp van selfservice portals. Dat scheelt uw organisatie veel tijd en dus geld.

Technieken
Wij richten dit alles in middels HTML design, AJAX, Dynamic HTML en standaard webapplicaties. Uiteraard creëren wij ook volledig op maat gemaakte webapplicaties.

Uitgelichte casus

Media Info Groep nam een grote voorsprong op de concurrentie mede door het inzicht van ICT-Business Partners om zo binnen enkele jaren de omzet te zien verdrievoudigen. Lees verder als je benieuwd bent hoe dat tot stand kwam.

Waarom ICT Business Partners?

Betrouwbaar

Ervaring met vele klanten in uiteenlopende branches.

voorloper

Door innovativieit voorloper in de markt.

Proactief

Proactieve samenwerking met onze klanten